BE Agency

Over ons

BE Agency is sinds 2015 actief als full-service evenementenbureau met een specialisatie in het bedenken en uitvoeren van creatieve eventconcepten voor vele bedrijven in Nederland. Geruim drie jaar is BE Agency tevens actief als Destination Management Company (DMC) en hebben wij een een groot Internationaal netwerk opgebouwd en weten Internationale partners BE Agency te vinden. 

BE Agency heeft na 5 jaar ruime ervaring in het organiseren van corporate events, merk activaties, incentives tot de inzet van hospitality personeel, en kunnen wij een full-service concept aanbieden onder een dak. 

BE Agency heeft alles in huis op het gebied van de organisatie van een project; design, concept, styling.De kracht van BE Agency is om een aanspreekpunt te zijn waarin gemak vooropgesteld wordt voor onze opdrachtgevers. Het volledig ontzorgen met een memorabel resultaat!

Onze Missie

BE Agency heeft een missie; wij willen u een onvergetelijke ervaring meegeven, maar vooral een samenwerking waar u met plezier aan zal terugdenken.

BE Agency wil altijd verrassen, opvallen en verwachtingen overtreffen. 

Ons Team

Creatief, enthousiast en toegewijd

BE Agency heeft een creatief, enthousiast en toegewijd team.
Wij geloven dat,naast de nodige creativiteit en de juiste knowhow, prestaties het verschil maken.

Ons team bestaat uit creatieve, enthousiaste en toegewijde mensen met ervaring in de evenementensector. Ze bezitten de juiste kennis, hebben een hands-on mentaliteit en denken in mogelijkheden. BE Agency is in staat om de juiste mensen voor elk project in te zetten; Event Managers, Promotors, Hosts en Hostesses. 

Ons projectmanagement team levert de hoogste kwaliteit van service en nemen graag uw zorgen uit handen.

Contact gegevens

Adresgegevens

BE Agency BV

Laarderhoogtweg 25
1101 EB, Amsterdam

Contact

Email : info@be-agency.nl

Telefoon : 

+31 (0)20 3081177

Dutch